Varemærkemeddelelser

Registrerede varemærker og servicemærker ejes af deres respektive ejere.

App Store, Apple, FileVault, Finder, Mac, OS X, macOS, Safari og Launchpad er varemærker tilhørende Apple Inc.

Intel er et varemærke tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.

Cisco, Cisco Systems og IOS er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Cisco Systems, Inc. og / eller dets tilknyttede selskaber i USA og visse andre lande.

Android, Chrome, Google, Google Play, Google Chrome og YouTube er varemærker tilhørerende Google LLC.

Bing, Microsoft og Windows er varemærker tilhørende Microsoft-koncernen.

Mozilla og Firefox er varemærker tilhørende Mozilla Foundation i USA og andre lande.

Oracle, Java og JavaScript er registrerede varemærker tilhørende Oracle og/eller dets tilknyttede selskaber.